Menu

Naar de lijst

Toerisme Rupelstreek heeft nieuw infokantoor en logo

Gepubliceerd op
Toerisme-rupelstreek

Toerisme Rupelstreek verhuist zijn infokantoor naar het centrum van Boom. Vanaf 28 juni kan je in het handelspand ter hoogte van de Hoogstraat 27 in Boom terecht voor allerlei info over wat er in de Rupelstreek te beleven valt. Je kan er fiets- en wandelkaarten verkrijgen, alsook manden vol heerlijke streekproducten. De intergemeentelijke onroerenderfgoeddienst IOED van de Rupelstreek zal zich eveneens in het pand huisvesten.

Tot nu toe bevond onze toeristische dienst zich op Recreatiedomein De Schorre. Naar aanleiding van de sloop van onder meer het gebouw waarin Toerisme Rupelstreek zich bevond, moest een ander onderkomen gezocht worden. Uiteindelijk heeft het Autonoom Gemeentebedrijf Boom-Plus het gerenoveerde pand in de Hoogstraat 27 voor een tweetal jaar ter beschikking gesteld van Toerisme Rupelstreek. 

Samen met de verhuis, lanceert Toerisme Rupelstreek zijn nieuwe logo. Het nieuwe logo straalt de eigenheid van de streek uit in al haar facetten. De kleuren blauw, groen en rood verwijzen naar het water, de natuur en het erfgoed. Deze drie kernwaarden van de Rupelstreek zijn ook terug te vinden in het beeld. Het nieuwe logo zal eerstdaags verschijnen op de verschillende communicatiedragers van Toerisme Rupelstreek.

Alle info over Toerisme Rupelstreek vind je op www.toerismerupelstreek.be


;