Menu

Naar de lijst

STROOMfestival in de Scheldevallei

Gepubliceerd op
STROOM

Het lokaal bestuur van Hemiksem zet zijn schouders onder STROOM, een nieuw muziekfestival met een hart voor duurzame natuur. STROOM vindt plaats van 23 juni tot 3 juli in de Scheldevallei.

Laat je elf dagen lang meevoeren op een muzikale tocht langs de Schelde. Ontdek het verrassend programma van dit nieuwe festival met grote concerten in openlucht, intieme muzikale belevenissen en duurzame discours. STROOM meert elke dag aan in een andere stad of gemeente tussen Antwerpen en Gent en brengt je langs de Kastelen van de Schelde, oevers met wijds uitzicht en verborgen parels. Bovendien loopt het kunstproject #herecomestheflood tot eind augustus in onze gemeente en 22 andere locaties langs Schelde, Durme en Rupel. Neem deel aan de fotowedstijd in Hemiksem en onze buurgemeenten en maak kans op een streekmand of verblijf in een B&B!

Kom alleen, met twee of met het hele gezin. Kies je favoriete dag uit of maak er een meerdaagse van met overnachting in de regio, en geniet van klassieke muziek in de groene natuur in Rivierpark Scheldevallei.

Alle info vind je op www.festivalstroom.be.


;