Menu

Naar de lijst

Samenwerking tussen jouw vereniging en Tomorrowland?

Gepubliceerd op
tomorrowland

Tomorrowland geeft het lokale verenigingsleven de kans om de clubkassa te vullen. Het festival der festivals is op zoek naar geëngageerde vrijwilligers die met hun vereniging mee de verkeersstroom tijdens het evenement in goede banen willen leiden. Als steward zorg je mee voor een vlot verloop van het verkeer op tal van kruispunten, aan de invalswegen, op de parkings…

Tomorrowland zoekt verenigingen die minstens tien mensen kunnen afvaardigen en met veel goesting de handen uit de mouwen willen steken. Je moet minstens 18 jaar zijn en liefst heel communicatief vaardig. Uiteraard krijgt je vereniging een vergoeding die gebaseerd is op het aantal gewerkte uren. Je kan eventueel de gewerkte uren ruilen voor een toegangsticket. Als vrijwilliger krijg je de verantwoordelijkheid over één of meerdere posten.

Kan je met je vereniging een team van gemotiveerde mensen afvaardigen? Mail dan voor zondag 19 februari naar jan.boey@telenet.be met vermelding ‘Vrijwilligerswerking Tomorrowland’, de naam van de vereniging, een contactpersoon en het telefoonnummer van deze persoon.


;