Menu

Naar de lijst

Hemiksem nodigt je uit voor gratis dag Casa Blanca

Gepubliceerd op
CB Hemisem dag

Zondag 3 juli, de laatste dag van Casa Blanca Concerts, wordt Helemaal Hemiksem. Ons lokaal bestuur geeft alle inwoners de kans om de concerten op die dag gratis bij te wonen. Het wordt ongetwijfeld een bruisend feest om nooit te vergeten.

Kaatje, Meis, Danny Vera en Novastar. Deze vier topartiesten zullen op 3 juli op Casa Blanca Concerts het beste van zichzelf geven. Dankzij het lokaal bestuur kan je als inwoner van onze gemeente deze vier geweldige concerten op de abdijweide gratis bijwonen.

Je gratis toegang kan je hier aanvragen tot en met vrijdag 24 juni, 12 uur 's middags. Wacht niet te lang, want de concerten kunnen maximaal 5000 bezoekers ontvangen. Uiteraard kijken we na of je effectief in Hemiksem woont. Tussen 24 juni en 3 juli krijg je een officiële bevestigingsmail als je effectief in Hemiksem woont. Op 3 juli moet je jezelf enkel nog even aanmelden bij de ingang van het festival. Daarna krijg je toegang tot het domein.

Kocht je al een ticket voor de concerten op 3 juli? Je kan een integrale terugbetaling vragen via info@casablancaconcerts.be. De organisatie vraagt om in je e-mail het bestelnummer te vermelden dat op je ticket staat.

Verspreid het nieuws over deze fantastische 'Hemiksemdag' zeker onder familie en vrienden die in onze gemeente wonen. Het is immers een mooie kans om elkaar weer in een feestelijke context te ontmoeten. Samen zorgen we ervoor dat de zomer van 2022 Helemaal Hemiksem wordt!

Line-up 3 juli:
15.30 uur: Opening van het festival
16.00-16.45 uur: Kaatje
18.30-19.15 uur: Meis
19.45-20.45 uur: Danny Vera
21.30-22.45 uur: Novastar

Timing is steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Casa Blanca heeft uiteraard ook voor de andere concertdagen een fantastisch programma in petto. Met artiesten zoals Bart Peeters, The Beach Boys, Status Quo, Regi Live, Metejoor, Cleymans & Van Geel en Suzan & Freek wordt het festival van 23 juni tot 3 juli aan de abdij onvergetelijk!

Meer info en tickets voor de andere concertdagen: www.casablancaconcerts.be.


;