Menu

Naar de lijst

Grote Prijs Rupske Lauwers

Gepubliceerd op
Schermafbeelding 2021-09-07 om 15.53.44

Op zondag 12 september staat Hemiksem weer in het teken van de wielersport. Voor de 19de keer wordt de omloop Rupske Lauwers gereden door onze gemeente.


De omloop start om 13.30 uur en stopt om 18 uur. De  start en aankomst bevinden zich in de Assestraat 179, aan café De Zoeten Inval. 


De organisatie voorziet seingevers en er zal ook signalisatie geplaatst worden aan de omloop. We willen aan iedereen vragen om rekening te houden met de aangepaste verkeerssituatie tijdens de omloop. Zo zal het verkeer in de K. de Backerstraat, voor het gedeelte van de spoorweg tot de Lindelei, in de tegenovergestelde richting ingericht worden. (richting de Lindelei). Er zal ook op verschillende plaatsen in de gemeentre een parkeerverbod gelden van 10 tot 18 uur. De inwoners van de desbetreffende straten hebben een brief ontvangen met meer informatie.


De koers start in de Assestraat en zet zijn weg voort via Kerkeneinde, Kleidaallaan, Zinkvallaan, Essenlaan, Berkenlaan, Nieuwe Dreef, Atletiekstraat, Europalaan, Bouwerijstraat, UNO-laan, Kerkstraat, Ketinglei, K. de Backerstraat, Lindelei, Wijngelagweg, Lelielaan, Varenstraat, Irisweg, Begoniaweg, Moerelei, Leemweg, Mastbosweg, Asterlaan, Valkenisseweg, Groenenhoekweg, Monnikenhoflaan, Gemeenteplaats, Assestraat.

De Lijn voorziet een omleiding tijdens het evenement. Je kan deze hieronder downloaden.

Downloads

pdf
Lijn 14.pdf
Grootte: 102 KB

;