Menu

Naar de lijst

Een krokusvakantie vol spel- en sportplezier

Gepubliceerd op
Vakantiekriebels krokusvakantie

De Speelkriebels en Beweegkriebels hebben weer een supertof programma in elkaar gepuzzeld. Voor het yoga- en creakamp zijn er nog enkele plekjes vrij, het zwem- en omnisportkamp zit bijna helemaal vol. Is je kind nog niet ingeschreven? Wacht dan zeker niet te lang. 

Beweegkriebels

Heb je nood aan een uitdagende week vol sport, dan vind je tijdens onze sportkampen zeker je beweging. Er zijn twee sportkampen aan voor kinderen tussen 4 jaar en 12 jaar.

- Zwem- en omnisportkamp (4 tot 7 jaar) 

Samen met Sportkriebels organiseren we een zwem- en omnisportkamp voor kleuters. We testen het nieuwe zwembad DOK3 uit en daarnaast worden er nog verschillende sport- en spelactiviteiten aangeboden. We werken met verschillenden niveaus (watergewenning - beheerst de beweging al - afwerken van techniek) waardoor elke kleuter welkom is.

-Yoga- en creakamp (6 tot 12 jaar)

Wil je kennismaken met yoga? Dan is dit kampje wel iets voor jou! Ga samen met ons op yoga-avontuur in verschillende thema’s. Leer jezelf ontspannen, maar ook beter voelen en luisteren naar je lichaam. Dit in afwisseling met leuke crea-opdrachtjes belooft het een hele leuke week te worden. Omdat het carnaval-vakantie is mag elk kind elke dag een attribuut meebrengen. Ga je mee op yoga-ontdekking?

Speelkriebels

Wil je je deze vakantie bezig houden met leuke activiteiten, dan kan dit zeker tijdens onze opvang bij de Speelkriebels. We bieden opvang voor kleuters en lagere schoolkinderen in ‘t Merelhofke. Onze begeleiders zetten alles op alles om er weer een spetterende week van te maken. Het aantal plaatsen per dag is beperkt, dus wacht niet tot de laatste dag om je kind in te schrijven.

Thema: Alles ontwaakt (2,5 tot 12 jaar)

De begeleiders hebben weer vele leuke activiteiten voorbereid, aangepast aan je leeftijdscategorie. Knutselactiviteiten worden afgewisseld met sport en spel. Daarnaast kunnen ook je hersenen op de proef worden gesteld in een uitdagende quiz of meten we wie het meest sportief is op het grote groene domein rond de abdij. Je hoort het: voor ieder wat wils!

Meer weten?

Download de Vakantiekriebelsbrochure Krokusvakantie via www.vrijetijdsdiensthemiksem.be

Ik wil mijn kind inschrijven

Inschrijven kan nog tot uiterlijk maandag 21 februari 12 uur via www.vrijetijdsdiensthemiksem.be, zo lang er nog vrije plaatsen beschikbaar zijn. 


Contact

Vrijetijdsdienst

Sint- Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 96
E-mail: vrijetijd@hemiksem.be

Het Administratief Centrum is enkel open op afspraak. Meer info kan u hier vinden.

De Vrijetijdsdienst ondersteunt alles wat met jeugd, sport en de vele verenigingen in onze gemeente te maken heeft.

De gemeentelijke sporthal en de verschillende sportvelden vind je aan de Atletiekstraat 1 in Hemiksem. Het intergemeentelijke zwembad DOK~3 vind je aan de Kleistraat 204 in Aartselaar.

Openingsuren

Maandag:
9.00u - 12.00u
Dinsdag - woensdag:
9.00u - 12.00u, 14.00u - 16.00u
Donderdag - vrijdag:
9.00u - 12.00u
Zaterdag - zondag:
Gesloten
Deze dienst is gesloten op volgende dagen: 26/12/2022
Deze dienst is nu gesloten
;