Menu

Naar de lijst

Comedy Night met Thomas Smith

Gepubliceerd op
Comedy night 2022

De jaarlijkse Comedy Night is weer in aantocht. Op donderdag 24 november krijgen we opnieuw ras-comedian en TV-figuur Thomas Smith op bezoek in Depot Deluxe. Elke keer Thomas Smith op ons podium staat weet hij ons te charmeren met een flinke dosis zelfspot, gezond relativeringsvermogen en zijn onweerstaanbare humor.

Try-out Rebel - Thomas Smith
Voor Thomas is het glashelder: hij is zélf verantwoordelijk voor de miserie in zijn leven. (En misschien ook wel een beetje van die van anderen.) Een bevrijdend inzicht. Al 100 jaar tegen een poort duwen, om plots te ontdekken dat je moet trekken. Hoog tijd om zijn innerlijk kind niet langer te verstoppen. Zich als rups van nar tot rebel te ontpoppen. Vakantie-ruzies, zeil-boten, Melo-cakes, woke-cultuur en koppel-therapie. Vindt hij daar de sleutels naar positieve verandering en hernieuwde energie? Eerlijkheid klinkt hard, maar slag en stoot horen niet zachter. Wees gerust, hij laat de zaal altijd proper achter. (Of toch meestal.) Ten aanval!

Tickets
Wees er op tijd bij want – ook naar jaarlijkse traditie – vliegen de tickets de deur uit en zijn de plaatsen beperkt. Tickets kosten slechts 10 euro in voorverkoop en 12 euro aan de kassa. Bestel je tickets online of koop je tickets via vrijetijd@hemiksem.be, in de bibliotheekvestigingen in Hemiksem of Niel of bij de cultuurdienst in het gemeentehuis van Schelle.

Praktisch
De Comedy Night vindt plaats op donderdag 24 november in Depot Deluxe, Nijverheidsstraat 27 in Hemiksem. Het optreden begint om 20.00 uur. Deuren openen op 19.30 uur. 


Contact

Vrijetijdsdienst

Sint- Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 96
E-mail: vrijetijd@hemiksem.be

Het Administratief Centrum is enkel open op afspraak. Meer info kan u hier vinden.

De Vrijetijdsdienst ondersteunt alles wat met jeugd, sport en de vele verenigingen in onze gemeente te maken heeft.

De gemeentelijke sporthal en de verschillende sportvelden vind je aan de Atletiekstraat 1 in Hemiksem. Het intergemeentelijke zwembad DOK~3 vind je aan de Kleistraat 204 in Aartselaar.

Openingsuren

Maandag:
9.00u - 12.00u
Dinsdag - woensdag:
9.00u - 12.00u, 14.00u - 16.00u
Donderdag - vrijdag:
9.00u - 12.00u
Zaterdag - zondag:
Gesloten
Deze dienst is gesloten op volgende dagen: 26/12/2022
Deze dienst is nu gesloten
;