Menu

Finse piste

Geen zin om na je werk nog te haasten naar de meest gesofisticeerde fitness in de buurt? Geniet dan nu in Hemiksem van alle fitnessvoordelen, maar dan in openlucht! De fit-o-meter is geschikt voor zowel de recreatieve als de competitievere sporter met eenvoudige oefeningen, kortom: "back to basics".


Wat?

De Hemiksemse fit-o-meter heeft 8 oefenstations met telkens een oefening in 3 niveaus. Bij deze oefeningen komen de verschillende basiseigenschappen aan bod: kracht, lenigheid, coördinatie, snelheid en uithouding.

Oefeningen

Naast de toestellen staan borden met enkele instructies, maar ook hier kan je instructieoefeningen terug vinden! Deze oefeningen kan je in een praktische gids downloaden zodat je voorbereidt aan je training kan starten. Tussen de Fit-o-meter stations kan je lopen op de finse piste.

fit-o-meter-front

Downloads

pdf
fitometerweb.pdf
Grootte: 2.3 MB

Waar & Wanneer?

De start van de fit-o-meter en de loopomloop bevindt zich voor het sportcentrum in de Atletiekstraat. Je kan iedere dag en ieder moment gebruik maken van de fit-o-meter. De Finse piste is 's avonds tot 23u. verlicht.


Contact

Karen Celis

Medewerker vrijetijdsdienst
03 288 26 94
karen.celis@hemiksem.be

Vrijetijdsdienst

Sint- Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 96
E-mail: vrijetijd@hemiksem.be

Het Administratief Centrum is enkel open op afspraak. Meer info kan u hier vinden.

De Vrijetijdsdienst ondersteunt alles wat met jeugd, sport en de vele verenigingen in onze gemeente te maken heeft.

De gemeentelijke sporthal en de verschillende sportvelden vind je aan de Atletiekstraat 1 in Hemiksem. Het intergemeentelijke zwembad DOK~3 vind je aan de Kleistraat 204 in Aartselaar.

Openingsuren

Maandag:
9.00u - 12.00u
Dinsdag - woensdag:
9.00u - 12.00u, 14.00u - 16.00u
Donderdag - vrijdag:
9.00u - 12.00u
Zaterdag - zondag:
Gesloten
Deze dienst is gesloten op volgende dagen: 26/12/2022
Deze dienst is nu gesloten