Menu

Naar de lijst

Zomerpocket Toerisme Rupelstreek: registreer je activiteit

Gepubliceerd op
toerisme Rupelstreek

Toerisme Rupelstreek geeft dit jaar opnieuw een Zomerpocket uit. De pocket verzamelt alle toeristisch cultureel gerelateerde activiteiten in onze streek tussen 1 juni en 30 september. Kijk snel of jouw activiteit aan de voorwaarden voldoet en zet ze via de pocket extra in de kijker! 

De Zomerpocket 2023 verschijnt op papier en zal eind mei huis-aan-huis bedeeld worden en ook op vele openbare plaatsen te vinden zijn. De laatste editie van deze pocket dateert intussen alweer van 2019.

Ben of ken jij een organisator van een evenement dat voldoet aan de voorwaarden? Laat dan deze kans op gratis promotie niet aan je neus voorbijgaan.

Voor gratis opname in de pocket dient je activiteit aan onderstaande voorwaarden te voldoen:

  • je activiteit is toeristisch of cultureel gerelateerd
  • je organiseert je activiteit in de Rupelstreek (Hemiksem, Schelle, Niel, Boom, Rumst) of in het Hombeeks Plateau (Leest, Hombeek, Heffen)
  • je activiteit vindt plaats tussen 1 juni en 30 september 2023

Voldoet je activiteit aan deze voorwaarden? Vul dan het formulier in bijlage zo volledig mogelijk in en sla het op met volgende bestandsnaam: datum_naamactviteit_ficheZP23. Stuur het formulier vervolgens, samen met een foto (apart bestand) door op het mailadres info@toerismerupelstreek.be.


Dit kan ten laatste tegen vrijdag 3 maart!

Downloads

docx

Contact

Toerisme Rupelstreek

Toerisme Rupelstreek vzw
Hoogstraat 27
2850 Boom

Tel: 03 361 11 06
E-mail: info@toerismerupelstreek.be
Website: www.toerismerupelstreek.be

;