Menu

Naar de lijst

Wij geven stand-upcomedy talent een kans!

Gepubliceerd op
Stand-upcomedy

Doe jij niets liever dan grappen maken en wil je dit wel eens op een podium doen? Je droomt van een carrière als stand-upcomedian? Wel, dan krijg je nu de kans om jezelf te bewijzen!

Voor de jaarlijkse Comedy Night zijn de vrijetijdsdiensten van Hemiksem en Schelle op zoek naar nieuw stand-upcomedy talent om het voorprogramma te vullen. We kregen in het verleden al Bart Cannaerts, Henk Rijckaert, Thomas Smith, Michael Van Peel en Nigel Williams over de vloer. Dit jaar is het jouw beurt om te schitteren op ons podium. We geven je de kans om het voltallige publiek - 200 personen - op te warmen voor de volavondvoorstelling van foute vriend Jeron Dewulf: "Survival of the fattest". 

Stuur je bio en een (link naar) filmpje met eigen stand-upmateriaal (maximaal 10 min) naar yves@hemiksem.be. Je kan tot en met 30 augustus 2017 ons jouw filmpje bezorgen. 

We bekijken je inzending zorgvuldig en als we denken dat je klaar bent voor ons podium, contacteren we je om verder af te spreken. De Comedy Night zal dit jaar op zondag 26 november in Depot Deluxe Hemiksem plaatsvinden. 

Veel succes!


Contact

Vrijetijdsdienst

Sint- Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 96
E-mail: vrijetijd@hemiksem.be

Het Administratief Centrum is enkel open op afspraak. Meer info kan u hier vinden.

De Vrijetijdsdienst ondersteunt alles wat met jeugd, sport en de vele verenigingen in onze gemeente te maken heeft.

De gemeentelijke sporthal en de verschillende sportvelden vind je aan de Atletiekstraat 1 in Hemiksem. Het intergemeentelijke zwembad DOK~3 vind je aan de Kleistraat 204 in Aartselaar.

Openingsuren

Maandag:
9.00u - 12.00u
Dinsdag - woensdag:
9.00u - 12.00u, 14.00u - 16.00u
Donderdag - vrijdag:
9.00u - 12.00u
Zaterdag - zondag:
Gesloten
Deze dienst is gesloten op volgende dagen: 26/12/2022
Deze dienst is nu gesloten
;