Menu

Naar de lijst

Werken Heemsdaalstraat

Gepubliceerd op
wegenwerken-2

Op 1 juni starten de werken in de Heemsdaalstraat. Er zal een nieuwe rijweg in beton aangelegd worden. Na de heraanleg zal het vrachtverkeer naar de vier achterliggende bedrijven maximaal via de Heemsdaalstraat rijden. Zo ontlasten we de Scheldestraat en Scheldeboord. 

De straat zal volledig ontoegankelijk zijn voor verkeer. Tijdens de werken zal het verkeer via de Terlochtweg en Scheldestraat verlopen. Tijdens het bouwverlof zal de betonnen rijweg volledig kunnen uitharden, zodat de straat opnieuw toegankelijk zal zijn na het bouwverlof. 

Praktisch

Afsluitingen:

-De Heemsdaalstraat is afgesloten voor verkeer.

-De parking aan de Heemsdaalsvijver is niet toegankelijk langs de Heemsdaalstraat. Gebruik één van de andere in- en uitgangen.

-Het clubhuis van de visclub zal tijdelijk niet toegankelijk zijn voor verkeer langs de Heemsdaalstraat

Omleidingen:

-Het verkeer voor Caldic, Tank Opslag Verbeke en Petronas Lubricants Belgium zal tijdelijk verlopen via de Terlochtweg.

-Het verkeer voor Galler zal verlopen via de Scheldestraat.

Parkeerverbod:

-Voor een vlotte en veilige doorgang zal in de Scheldestraat een gedeeltelijk parkeerverbod gelden in het gedeelte tussen inrit Hemixveer en Scheldeboord, en op de Scheldeboord een volledig parkeerverbod langsheen de rijweg.

-Ook in de Terlochtweg zal een parkeerverbod gelden langs de rijweg. In de Bredestraat geldt een parkeerverbod tussen de ingang van supermarkt ALDI en de spoorweg die de Bredestraat kruist. 


;