Menu

Naar de lijst

Warmste week in Hemiksem

Gepubliceerd op
WW

Twee initiatieven die we in vorige edities van ons tweemaandelijks gemeentelijk informatieblad Hallo Hemiksem aan jullie voorstelden zijn betrokken bij de‘Warmste Week’, het evenement van Studio Brussel waarbij Vlaanderen een week lang heel wat goede doelen steunt. Het gaat om 'Bootcamp Hemiksem' en de vzw 'Villa Max'. 

De Hemiksemse bootcampers namen zelf het initiatief om Tom, één van hun sportievelingen, te steunen. Het gaat momenteel erg slecht met hem en daarom willen de vaste deelnemers van de bootcamp hem een hart onder de riem steken. Lees er alles over op hun Facebook-event.

Ook de vzw Villa Max is één van de vele goede doelen tijdens de warmste week. Een winkel in de Steenwinkelstraat in Schelle houdt een totale uitverkoop. Een deel van de opbrengst schenkt de eigenaar weg om ook volgend jaar een aantal zieke kinderen een vakantie aan te bieden in Casa Ametza in Brasschaat.

Onderaan de pagina vind je de interviews uit Hallo Hemiksem met de mensen van zowel vzw Villa Max als Bootcamp Hemiksem.

Lees alles over de Warmste Week op dewarmsteweek.stubru.be.

Downloads

png
Bootcamp Hemiksem HH.png
Grootte: 403 KB
png
Villa Max HH.png
Grootte: 754 KB

;