Menu

Naar de lijst

Voorverkoop tickets Tomorrowland gemeenten Rupelstreek

Gepubliceerd op
TML

Net als in het verleden krijgen ook in 2016 de inwoners van de gemeenten Aartselaar, Boom, Niel, Rumst, Schelle, Willebroek en Hemiksem opnieuw de kans om tickets voor Tomorrowland aan te kopen alvorens de officiële verkoop van start gaat.

Tomorrowland reserveert 1000 tickets voor inwoners van de Rupelstreek. Je kan maximaal 4 tickets aankopen. 

De twaalfde editie zal bestaan uit één weekend, en zal plaatsvinden op 22, 23 en 24 juli.

First in, first served!
Registreren voor de tickets doe je op maandag 25 januari 2016 om 20 uur. De eerste personen die zich registreren in de online shop zijn (na een controle door de gemeente) zeker van hun ticket voor de editie 2016.

Website: rupelstreek.tomorrowland.com

Contact: buurt@tomorrowland.be

Controle geregistreerde
Na registratie zal de lijst met geregistreerde kopers gecontroleerd worden door de betrokken gemeentes. Op deze manier willen we voorkomen dat andere bezoekers kunnen genieten van de speciale buurtvoordelen.

Goedkeuring registratie
Na de goedkeuring van de gemeente zullen de geregistreerde van de organisatie van Tomorrowland een bevestigingsmail ontvangen met daarbij een vouchercode om de tickets online aan te kopen. Het heeft dus geen zin om na de registratie contact op te nemen met de gemeente. Het is de organisatie van Tomorrowland die verder zal communiceren over de tickets.
Indien de gemeente jouw aanvraag niet goedkeurde ontvang je alsnog een e-mail om te melden dat jouw aanvraag werd geweigerd.

Downloads

pdf

;