Menu

Naar de lijst

Streekbierendegustatie Toerisme Rupelstreek

Gepubliceerd op
affiche streekbieren 2016

Na het overweldigend succes van onze eerste editie, kan een tweede editie van een streekbieren degustatieavond in de Rupelstreek niet uitblijven. Op het menu staan nieuwe streekbieren, dus ook de deelnemers van vorig jaar zullen dit jaar weer aan hun trekken komen.

Bovendien zijn er dit jaar liefst 8 degustaties voorzien ipv 5 in 2015. Het concept werd hierdoor lichtjes aangepast, zodoende dat elk van de 8 bieren gelijkwaardig in de kijker geplaatst kan worden.

Met Luc De Raedemaeker, Director Brussels Beer Challenge - Chief Editor BGC, als moderator zullen de brouwers voorgesteld worden en krijgen de deelnemers een zicht op het belang van Belgische biermarkt.

De deelnemende brouwers zijn:
Brouwerij De Klem, Verhuisbrouwerij, Het Ganzenhof, Brouwerij Varenbroek, De Leste, Klinkaert, Het Anker en Belgica bier. Ook Frui vita uit Hemiksem zal weer van de partij zijn.

De opmars van streekbieren is vorig jaar gestart en blijft ook dit jaar verder duren. Ook binnen de Rupelstreek voelen we deze blijvende stijgende trend en die trein willen we niet missen laat Axel Boen, voorzitter Toerisme Rupelstreek ons weten. Vanuit Toerisme Rupelstreek willen we onze streekbieren steeds een duwtje in de rug geven en het organiseren van een streekbieren degustatieavond is daarvoor de perfecte gelegenheid. Maar daar stopt het niet bij, want ook nadien kan je deze streekbieren in de vorm van geschenkmanden verkrijgen in het infokantoor. Zo blijft de promotie het hele jaar door verder lopen.

Ben jij benieuwd naar wat onze brouwers je te bieden hebben, noteer de streekbierenavond dan alvast in je agenda en schrijf je in via info@toerismerupelstreek.be

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan tot 20 november of tot we de maximale capaciteitbereikt hebben.

Praktisch:

Datum: 25 november 2016
Locatie: BernArt, Tolhuisstraat 70 te Schelle
Uur: 19.30 u. - 22.15 u.
Inkom : 12 euro (incl. 8 degustaties)
Vanaf 22.15 u. gratis inkom (zonder degustatie)
Inschrijven noodzakelijk via info@toerismerupelstreek.be

Contact

Karin De Mulder, toeristisch coördinator
03 880 76 23 of 0473 83 25 36
karin@toerismerupelstreek.be

Axel Boen, voorzitter
0475 25 15 55
axel.boen@gmail.comDownloads

jpg
Inschrijvingsformulier.jpg
Grootte: 176 KB

Contact

Toerisme Rupelstreek

Toerisme Rupelstreek vzw
Hoogstraat 27
2850 Boom

Tel: 03 361 11 06
E-mail: info@toerismerupelstreek.be
Website: www.toerismerupelstreek.be

;