Menu

Naar de lijst

Safer Internet Day

Gepubliceerd op
Safer Internet Day

Elk jaar vieren meer dan 110 landen Safer Internet Day (jaarlijkse dag voor een veiliger internet). Dit jaar vindt Safer Internet Day plaats op 6 februari en heeft het als doel kinderen en jongeren bewust te maken van hoe ze het internet beter en veiliger kunnen gebruiken. Met dit in het achterhoofd hebben Child Focus, Mediawijs, Média Animation en Conseil supérieur de l'éducation, partnerorganisaties van Betternet, hun krachten gebundeld om de podcast "digitaal opvoeden" te lanceren. 

Digitaal Ouderschap is de podcast van Betternet die ouders geruststelt en hen informeert over de digitale gewoonten van kinderen. De podcast heeft als doel bepaalde vooroordelen over het gebruik van schermen door kinderen te demystificeren, de sensibilisering van hun digitale ervaringen te vergroten, mogelijke risico's te bespreken en praktische oplossingen en advies te bieden. In elke aflevering delen een ouder en een expert hun ervaringen om alle vragen te beantwoorden die ouders hebben over de digitale gewoonten van hun kinderen en die van het hele gezin. 

De podcast Digitaal Ouderschap vind je op de website van Betternet.

Workshop sociale media voor jongeren

Wist je dat we op zaterdag 2 maart een workshop sociale media geven voor jongeren? Je vindt alle informatie in de flyer in bijlage.

Downloads


;