Menu

Naar de lijst

Ontdek Bewegen Op Verwijzing

Gepubliceerd op
wandelen

Bewegen Op Verwijzing biedt ondersteuning aan mensen met een gezondheidsrisico, zodat zij op weg kunnen naar een actiever leven.

Voor wie is het bedoeld? 

Bewegen Op Verwijzing is er voor mensen met een gezondheidsrisico. Het is voor mensen die problemen ondervinden met bewegen of niet veel beweging krijgen vanwege medische aandoeningen zoals fybromyalgie, CVS, diabetes, alzheimer, en andere.

Het doel? 

Mensen een gezondere levensstijl te laten leiden en ze meer te laten bewegen door middel van professionele coaching en een beweegplan dat specifiek is afgestemd op hun behoeften.

Hoe kun je beginnen? 

Vraag je huisarts om een verwijsbrief en neem vervolgens contact op met de Bewegen Op Verwijzing coach. Samen met jou zal de coach een persoonlijk beweegplan opstellen dat perfect aansluit op jouw dagelijks leven.

Denk je dat meer bewegen moeilijk is? 

Het is eigenlijk makkelijker dan je denkt! Je hoeft geen duur fitnessabonnement aan te schaffen of te trainen om lange afstanden te kunnen lopen. Er zijn tal van eenvoudige opties zoals fietsen naar je werk, tuinieren, een wandeling maken met je vrienden of zwemmen met je kinderen.

Je coach zal je begeleiden en motiveren om aan de slag te gaan. Vraag dus snel een verwijsbrief aan bij je huisarts en neem contact op met coach Kristel.

Contactgegevens coach Kristel: 

Telefoon: 04 99 31 76 44 

E-mail: kristel.verrydt@bewegenopverwijzing.be

Meer informatie nodig? Coach Kristel legt uit voor wie Bewegen Op Verwijzing is in dit filmpje

Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van Bewegen Op Verwijzing. Laat deze kans niet liggen om jouw actievere en gezondere levensstijl te ontdekken!


;