Menu

Naar de lijst

Met de Omnipas 65+ reis je zorgeloos én goedkoop

Gepubliceerd op
De Lijn Omnipas

Naar de kapper? Een uitstapje met de kleinkinderen? Of gaan lunchen met vrienden? De chauffeurs van De Lijn brengen je met plezier overal naartoe. Vlakbij huis of wat verder weg. Want met jouw Omnipas 65+ reis je overal in Vlaanderen onbeperkt met elke bus en tram van De Lijn en dat tegen een voordeeltarief!

Voor minder dan 1 euro per week geraak je overal met de Omnipas 65+!
Voor jouw abonnement betaal je slechts 51 euro voor een heel jaar. Zo heb je altijd een geldig vervoerbewijs op zak en dat is mooi meegenomen. Zwaar beladen na het winkelen of moe na een dagje in de weer? Stap dan gewoon de bus of tram op, zelfs al moet je slechts één halte verder.

Jouw Omnipas 65+ verlengen?
Je ontving in juli een brief van De Lijn waarmee je jouw abonnement kunt verlengen.

Ontving je geen brief of ging de brief verloren? Bel dan het infonummer 070 220 200 (0,30 euro/minuut) om een nieuwe verlengingsbrief aan te vragen.

Wil je een Omnipas 65+ bestellen?

1. Surf naar www.delijn.be/tarieven en vul het aanvraagformulier in of ga naar een Lijnwinkel in jouw buurt en vul daar een aanvraagformulier in.

2. Na ontvangst van het aanvraagformulier stuurt De Lijn binnen de 10 werkdagen een overschrijvingsformulier op naar jouw thuis.

Na betaling wordt jouw MOBIB-kaart met daarop je Omnipas 65+ abonnement binnen de 10 werkdagen opgestuurd. Vanaf dan kan je zorgeloos op stap met alle bussen en trams van De Lijn.


;