Menu

Naar de lijst

Inschrijvingen Zapposdagen krokus- & paasvakantie

Gepubliceerd op
Activiteiten Zappos

Vanaf maandag 26 januari 09.00 u. kan er weer ingeschreven worden voor onze fantastische activiteiten in de krokus - en paasvakantie.

De mensen die zich reeds inschreven voor de speelpleinwerking, sportkampen of de zapposdagen tijdens de afgelopen herfstvakantie hebben al ervaring met het nieuwe online inschrijfprogramma en kunnen hun "login" opnieuw gebruiken voor de inschrijving van de volgende Zapposdagen.

Heb jij jezelf en je kinderen nog niet geregistreerd? Maak dan eerst een account aan als ouders waaraan je kinderen kan koppelen. Op deze manier kan je makkelijk en vlot ieder kind inschrijven voor de gewenste activiteiten.

Welke activiteiten staan er deze keer op het programma?

Tijdens de krokusvakantie gaan we een dagje op avontuur met de enige echte kapitein Winokio en brengen we een bezoekje aan de stoeterij te Bornem om er te leren paardrijden! Ook de bib verwelkomt ons weer met open armen voor een spetterende activiteit in de bibliotheek.

In de paasvakantie staan er nog meer leuke activiteiten op de planning. We gaan naar het leger, Suske en Wiske-museum, Walibi, de Olmense Zoo enzovoort. Het boekje met meer informatie over onze activiteiten in de krokus- en paasvakantie zal in januari verdeeld worden via de scholen.

Meer informatie over ons programma kan je in het boekje in bijlage vinden.

Inschrijven kan via deze link.

Downloads

pdf
Boekje Zappos 2015.pdf
Grootte: 834 KB

Contact

Vrijetijdsdienst

Sint- Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 96
E-mail: vrijetijd@hemiksem.be

Het Administratief Centrum is enkel open op afspraak. Meer info kan u hier vinden.

De Vrijetijdsdienst ondersteunt alles wat met jeugd, sport en de vele verenigingen in onze gemeente te maken heeft.

De gemeentelijke sporthal en de verschillende sportvelden vind je aan de Atletiekstraat 1 in Hemiksem. Het intergemeentelijke zwembad DOK~3 vind je aan de Kleistraat 204 in Aartselaar.

Openingsuren

Maandag:
9.00u - 12.00u
Dinsdag - woensdag:
9.00u - 12.00u, 14.00u - 16.00u
Donderdag - vrijdag:
9.00u - 12.00u
Zaterdag - zondag:
Gesloten
Deze dienst is gesloten op volgende dagen: 26/12/2022
Deze dienst is nu gesloten
;