Menu

Naar de lijst

Heymissen fest

Gepubliceerd op
Schermafbeelding 2022-09-06 om 17.39.43

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober tovert de lokale middenstandraad de abdijweide om tot een gezellig Oostenrijks dorp, met Heymissen Fest.

Programma
Vanaf zaterdagmiddag zijn er allerlei activiteiten, aangeboden in kraampjes van de middenstanders uit Hemiksem en omgeving. Ook aan de kinderen is er gedacht. Zo zullen er enkele springkastelen zijn. Heel de namiddag is er muzikale omkadering. Een jodelaar komt alle bezoekers vermaken. Hapjes en drankjes zijn in ruime mate aanwezig, aangeboden door onder meer streekproducenten en een gespecialiseerde macaronbereider. Op zaterdagavond om 20 uur wordt de eerste dag van het oktoberfest afgesloten, met een optreden van de Oostengrijkse groep Alpenfever.

Zondag 2 oktober wordt ingezet met een ontbijt van de Hemiksemse Oxfam Wereldwinkel. Vanaf de middag komen er verschillende groepen optreden waaronder de Queen B’s en de Gipfelfreunde, die een brede smaak hebben en zelfs de meest klassieke Vlaamse liedjes een Oostenrijkse toets kunnen geven.

Op beide dagen kan je, na inschrijving, aanschuiven aan een overheerlijke Oostenrijkse maaltijd met onder andere de gekende schnitzel en appeltaart.

Duid dit veelbelovende weekend zeker aan in je agenda. Met de lokale middenstanders en de hele bevolking maken we er een bruisend evenement van. Tjuss, bis bald.

Meer info en inschrijven
Raadpleeg de onderstaande folder voor meer info. Je vindt er ook het inschrijfvingsformulier voor de maaltijden. Opgelet: inschrijven voor deze maaltijden kan tot dinsdag 20 september.

Downloads

pdf
flyer Heymissen fest.pdf
Grootte: 719 KB

;