Herstellingswerken kruispunt Charlottalei -Antwerpsesteenweg, Heemsdaalstraat en Terlochtweg

Gepubliceerd op  donderdag 30 mei 2024 om 11:55 uur
Op zaterdag 1 juni vanaf 6 uur zal een aannemer het wegdek herstellen ter hoogte van het kruispunt Charlottalei - Antwerpsesteenweg. Op hetzelfde moment vinden dringende herstellingswerken plaats aan de rijweg ter hoogte van het kruispunt met de Heemdaalsstraat en in de Terlochtweg.

We kiezen er bewust voor om op een zaterdag te werken om het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen. De nodige signalisatie voor de omleiding zal voorzien worden. 

Ook de bussen van de lijn (lijn 290, 295, 14 en 298) zullen tijdens deze werken een dag een omleiding volgen langs de Lindelei, Assestraat en Bouwerijstraat. Kijk hieronder voor de haltes die niet bediend zullen worden en welke vervanghaltes voorzien worden.

LijnDatumNiet-bediende haltesVervanghaltes 
290 en 2951 juniTerlochtweg, Callebeekstraat, Scheldestraat, SteenbakkerijstraatNotelaar, Gemeenteplaats, Beukenlaan, Sanderslaan, Bouwerijstraat, Atletiekstraat, Station, Delvauxstraat 
14 en 2981 tot 14 juniWerkplaatsen, Irisweg, Heiligstraat, Landbouwweg, Gemeenteplaats, Kerkstraat, BeukenlaanHerbekestraat, Varenstraat, Notelaar, Gemeenteplaats, Beukenlaan, Sanderslaan 
Naar top