Menu

Naar de lijst

Fusie buurtinformatienetwerken (BIN) Hemiksem

Gepubliceerd op
BIN

Vanaf 1 maart zijn de zeven huidige BIN's in Hemiksem gefusioneerd tot één overkoepelende BIN. Deze kreeg de naam 'BINHemiksem'. Maarten Sterckx zal de rol als coördinator van de overkoepelende BIN opnemen. De huidige co-coördinatoren blijven mede-aanspreekpunt voor hun zone. 

Transparante infomatie-uitwisseling

De afgelopen jaren bewezen de BIN's in Hemiksem volop hun degelijkheid. In 2015 werd de eerste BIN, BIN Bloemenwijk, opgericht in Hemiksem Noord. In de komende twee jaar volgden nog zes andere BIN's. Als een burger iets verdacht meldt, kan nog gerichter en sneller actie worden ondernomen door de politie. Op zeer korte tijd kunnen gegevens naar heel wat buurtbewoners doorgestuurd worden en kunnen de politiediensten snel en accuraat optreden. Met deze fusie wordt gezorgd voor een betere samenwerking en transparante informatie-uitwisseling tussen de verschillende BIN-zones. 

Ben je al lid?

Dan hoef je niets te ondernemen. Je lidmaatschap wordt automatische overgezet.

Ben je nog geen lid?

Stap dan vlot in via het inschrijvingsformulier op onze website. Je vindt er ook alle informatie terug over de nieuwe BIN-constructie, samen met nuttige contactgegevens en een gedetailleerde uitleg over de BIN-werking. 


;