Menu

Naar de lijst

Eindejaarsactie middenstandsraad Hemiksem

Gepubliceerd op
Affiche middenstand

Vanaf 28 november pakt de Hemiksemse middenstandsraad uit met een leuke eindejaarsactie. In ruil voor je aankopen bij één van de 39 deelnemende winkeliers ontvang je een kraslot. Hiermee maak je kans op onder andere gratis producten, consumpties of kortingen . Ook als je geen prijs wegkrast maak je met je lot nog kans op mooie prijzen via de tombola.

De middenstandsraad is nog relatief jong maar lanceerde kort na de officiële oprichting meteen de Hemiksem-bon. Dit is een cadeaubon die je bij de gemeente als geschenkbon aan kan kopen en door het gemeentebestuur wordt geschonken aan onder meer pas gehuwde koppels of huwelijksjubilarissen. Na ontvangst kan je de bon bij verschillende handelaars inruilen. Nu volgt er met de eindejaarsactie een tweede opmerkelijk initiatief van de raad.

Hoofdprijs tombola: auto

Met enkel de krasloten kunnen kopers voor meer dan 5000 euro aan prijzen winnen. Daarnaast zijn er ook bij de aanwezigheidstombola nog heel wat prijzen te verdelen met als klap op de vuurpijl een gloednieuwe auto! Het is dus zeker de moeite om je krasloten nog even te bewaren tot zondag 10 januari. Dan maak je bij de trekking in Depot Deluxe kans op verschillende tombolaprijzen die -in aanwezigheid van een gerechtsdeurwaarder- onder de aanwezigen worden verloot.

Krasloten: van 28 november 2015 tot 7 januari 2016 per aankoopschijf bij deelnemende handelaars

Trekking tombola: 10 januari, aansluitend op de nieuwjaarsdrink van de gemeente in Depot Deluxe met trekking om 17.00 u.

Downloads


;