Menu

Naar de lijst

Een gratis glas kraanwater in de buurt

Gepubliceerd op
Sticker Gratis Water

Dankzij www.gratiswater.be is er altijd een gratis glas water in de buurt! Op deze website kan je immers zien bij welke handelaars en horecazaken in onze regio je gratis kraanwater kunt krijgen. Alle handelszaken zijn ook te herkennen aan de speciale sticker die op hun vitrine of inkomdeur hangt.

Ondertussen zijn er al een tiental deelnemende handelaars, maar elke handelaar uit de deelnemende gemeenten kan zich nog steeds inschrijven op gratiswater.be!

www.gratiswater.be is een project van Vlotter, intergemeentelijk uitgewerkt met de steun van Eerstelijnszone RupeLaar en de lokale besturen van Aartselaar, Boom, Hemiksem en Niel. Met dit initiatief willen de lokale besturen en Vlotter ouderen en zwakkeren die in beweging zijn ten allen tijden een glaasje gratis water kunnen aanbieden wanneer zij daar nood aan hebben. Zeker nu tijdens (extreem) warme periodes maar ook op andere momenten. Dit initiatief wordt ook ondersteund door waterbedrijf PIDPA dat o.a. aan elke deelnemende handelaar een gratis glas geeft. 


;