Menu

Naar de lijst

Digitalisering in de zorg - deel jouw ervaring

Gepubliceerd op
KOTK_digitalisering

Een afspraak maken met je dokter, je bloedresultaten bekijken, je aanmelden in het ziekenhuis, terugbetalingen aanvragen … Steeds vaker moet je zelf dingen regelen met je computer, gsm of je elektronische identiteitskaart. Soms is dat handig en eenvoudig, maar soms helemaal niet. 

Daarnaast gebeurt zorgverlening zelf ook meer en meer digitaal. Consultaties via videobellen, online diagnosestelling en behandelingen en bijwerkingen opvolgen via apps zijn geen uitzondering meer. 

Kom op tegen Kanker wil de voor- en nadelen van de digitalisering in de zorg- en hulpverlening in kaart brengen. Zo kan de organisatie concrete beleidsaanbevelingen formuleren om de voordelen nog meer te benutten en de pijnpunten zoveel mogelijk weg te werken. Heb je als (kanker)patiënt goede of minder goede ervaringen met de digitalisering van de zorg? 

Deel ze (anoniem) op komoptegenkanker.be/deeljouwervaring. Krijg je graag ondersteuning bij het invullen van de vragenlijst of heb je nog vragen? Bel dan de Kankerlijn op het gratis nummer 0800 35 445 (elke werkdag van 9 tot 12u en van 13 tot 17u).


;