Menu

Naar de lijst

De zomer komt eraan: 'Start to Fish'!

Gepubliceerd op
Schermafbeelding 2017-04-27 om 12.38.16

Vissen een saaie sport? Niets van aan! Deze zomer kan je kennismaken met alle aspecten van de hengelsport. Knoopjes leren maken, haakjes aanzetten én natuurlijk ook vissen vangen.

Ken jij het verschil niet tussen een paling, baars of een karper maar wil je er graag alles over leren? Onder begeleiding van ervaren vissers leer je de knepen van het vak.

Tijdens de maanden juni, juli en augustus zullen op woensdag- en zaterdagnamiddag de sessies ‘Start-to-fish’ doorgaan. Voor dit visplezier kan je terecht aan de visput (Heemsdaalstraat) in Hemiksem. Daar organiseert de vrijetijdsdienst deze Start-to-fish sessie in samenwerking met Hengelclub De Sportvrienden en Sportvisserij Vlaanderen. Alle benodigdheden worden door de hengelclub voorzien.

De exacte startdatum geven we later nog door. Denk jij nu: dit is iets voor mij! Schrijf je dan in bij Lotte van de vrijetijdsdienst. Voor slechts 15 euro kan je jezelf inschrijven voor deze onvergetelijke ervaring!


Contact

Vrijetijdsdienst

Sint- Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 96
E-mail: vrijetijd@hemiksem.be

Het Administratief Centrum is enkel open op afspraak. Meer info kan u hier vinden.

De Vrijetijdsdienst ondersteunt alles wat met jeugd, sport en de vele verenigingen in onze gemeente te maken heeft.

De gemeentelijke sporthal en de verschillende sportvelden vind je aan de Atletiekstraat 1 in Hemiksem. Het intergemeentelijke zwembad DOK~3 vind je aan de Kleistraat 204 in Aartselaar.

Openingsuren

Maandag:
9.00u - 12.00u
Dinsdag - woensdag:
9.00u - 12.00u, 14.00u - 16.00u
Donderdag - vrijdag:
9.00u - 12.00u
Zaterdag - zondag:
Gesloten
Deze dienst is gesloten op volgende dagen: 26/12/2022
Deze dienst is nu gesloten
;