Menu

Naar de lijst

​Cultuurweek in Depot Deluxe

Gepubliceerd op
Nieuwsbrief Hemiksem

Van 5 tot en met 10 oktober ’22 staan er heel wat culturele activiteiten gepland in Depot Deluxe in Hemiksem.

Zo kan je op woensdag 5 oktober ’22 om 14.30u met de allerkleinsten naar de familievoorstelling ‘IK en IK’ (2+) van Compagnie Gorilla. Een woordarme dansvoorstelling met live-muziek én aansluitend een superfijn belevingsmoment.

Vrijdag 7 oktober ’22 kan je je vanaf 20u mee verdiepen in het werk en de carrière van de topregisseur Martin Scorsese. Deze geanimeerde lezing zal gebracht worden door een docent filmanalyse aan LUCA School of Arts. Van ‘Taxi Driver’ en ‘Goodfellas’ tot ‘The Wolf of Wall Street’.

Buurman komt op zaterdag 8 oktober ’22 om 20u tijdens een concert dan weer hun nieuwe plaat ‘Vuurman’ voorstellen. Een album vol bijzondere, diepmenselijke verhalen die pakkende en prachtige nummers geworden zijn. En uiteraard brengen ze ook hun bekende klassiekers mee.

Saskia De Coster en Lize Spit sluiten op maandag 10 oktober ‘22 de cultuurweek af met een unieke literaire avond. Deze 2 topauteurs vertellen vanaf 20u honderduit over hun schrijverschap, inspiratie en werkwijzen. Tussendoor lezen ze voor uit eigen werk.

Depot Deluxe is gelegen in de Nijverheidsstraat 27 in Hemiksem. Meer info en tickets voor alle activiteiten kan je terugvinden op www.ivebica.be


Contact

Cultuurdienst IVEBICA

Gemeentehuis Schelle
Fabiolalaan 55

Tel: 03 871 98 24
E-mail: cultuur@ivebica.be
Website: http://www.ivebica.be

;