Menu

Naar de lijst

Anoniem Drugsmeldpunt Provincie Antwerpen

Gepubliceerd op
Prikbord_drugsmeldpunt 2

Illegale drugsproductie kan gevaarlijke situaties veroorzaken. Er kan bijvoorbeeld brand ontstaan in een woonwijk door een cannabisplantage, of wandelaars stoten op chemisch afval in een minder bezocht stuk bos. De gevolgen kunnen desastreus zijn. Daarom lanceerde de provincie Antwerpen een anoniem drugsmeldpunt. 

Zelf een vermoeden van een verdachte situatie? Dan kan je deze melden aan het drugsmeldpunt. Een kleine tip kan soms leiden tot het oplossen van een grote zaak. Om je te helpen verdachte situaties te herkennen stampte de provincie Antwerpen de website www.drugsplantageontdekt.be uit de grond. Daar kan je ook een melding maken. Ben je verhuurder? Dan vind je er ook een brochure om kwaadwillige huurders en illegale activiteiten in je pand te vermijden. 

Zie je iets verdachts dat kan wijzen op de aanwezigheid van een cannabisplantage, drugslabo ...? Meld dit dan via de website www.drugsplantageontdekt.be. Meldingen rond de verkoop van drugs kunnen overgemaakt worden aan Politiezone Rupel.


;