Menu

Naar de lijst

11 november: wapenstilstand

Gepubliceerd op
11.11.11_logo

Zoals elk jaar staat deze feestdag ook in Hemiksem garant voor heel wat activiteiten. Dat is dit jaar niet anders, een overzicht:

Lerarenconcert

De academie voor muziek en woord profiteert van de dag vakantie door al op dinsdagavond 10 november het lerarenconcert in te plannen.

Jaarlijks engageren de leerkrachten van de gemeentelijke academie voor muziek en woord zich om een concert van topkwaliteit ten beste te geven. Je krijgt de kans om een zeer gevarieerd programma, van klassiek tot pop, bij te wonen, gebracht door muzikanten van de bovenste plank.

Op deze avond kan je ook kennismaken met medewerkers van 11.11.11. Deze mensen engageren zich vrijblijvend voor een organisatie die staat voor het geloof in een betere wereld.

Zeker niet te missen: een concert met een boodschap!

Wanneer: dinsdag 10 november 2015 om 20.00 u.
Waar: Scheldezaal, Sint-Bernardusabdij 1, 2620 Hemiksem
Toegang: € 5

Deur-aan-deur-actie 11.11.11

11.11.11 is niet enkel aanwezig op het lerarenconcert maar gaat daags nadien ook van deur tot deur. 

Doe mee aan de deur-aan-deur-actie op 11 november van 10.00 u. – 12.30 u. (Met samenkomst om 09.30 u. in de lokalen van de meisjeschiro in de Heiligstraat.)
Dit jaar krijgen we de muzikale ondersteuning van de Muziekkapel van de Chiro van Schelle. Het wordt dus een leuke boel. Nadien is er soep, kopje koffie, boterham met choco.

Herdenking 11 november

Naar jaarlijkse traditie worden op en rond de Gemeenteplaats en Kerkstraat op 11 november de slachtoffers van beide wereldoorlogen herdacht. Lees hier meer.

Geen markt

Door de herdenking gaat de wekelijkse markt uitzonderlijk niet door op 11 november.


;