Menu
Naar de lijst

Young meets Old: Om en rondom J.S.Bach

Van 20/10/2017 tot 20/10/2017

Heb jij zin in een avond gevuld met klassieke muziek in een sfeervolle omgeving? Noteer dan nu alvast vrijdag 20 oktober ’17 in je agenda. Dan organiseren we namelijk de tweede editie van het fel gesmaakte Young meets old-concert. Deze keer duiken we volledig onder in de wereld van J.S. Bach. Leerkrachten en leerlingen van de academie van Hemiksem-Schelle-Niel spelen op diverse jonge en oude instrumenten en geven je op die manier een heel nieuwe kijk op het magnifieke werk van deze geliefde componist. We leggen ook ons oor te luister bij muziekstukken en musici die Bach geïnspireerd hebben of die op hun beurt door zijn meesterschap beïnvloed geraakt zijn.

Het concert start om 20u en gaat door in het mooie kader van de Sint-Petrus-en-Pauluskerk te Schelle (Fabiolalaan 2) waarin ook nu o.a. de prachtige klanken van het Van Peteghem-orgel zullen klinken. Het wordt dus een unieke kans om Bach te ontdekken en te herontdekken.

De prijs is € 9 per persoon in voorverkoop, jongeren onder de 26 jaar en leerlingen en leerkrachten van de academie betalen €7. Aan de kassa betaal je € 11/€ 9 per persoon.
Tickets zijn te verkrijgen via de cultuurdienst van Hemiksem-Schelle (Fabiolalaan 55, Schelle – 03 871 98 24 – cultuur@ivebic.be) of in de bibliotheek te Hemiksem (Heuvelstraat 111-117, Hemiksem – 03 288 27 40).

Locatie

Sint-Petrus-en-Pauluskerk, Fabiolalaan 2 , Schelle