Menu
Naar de lijst

Nieuwjaarsconcert

Van 28/01/2018 tot 28/01/2018

Laat je tijdens ons nieuwjaarsconcert verwelkomen door Clara Cleymans, onze gastvrouw, en maak kennis met Frank Vaganée. Samen met hen maken de leerlingen en leerkrachten van de academie voor muziek en woord er een feest van.

Frank Vaganée is een Belgisch jazzsaxofonist en -componist. Hij is artistiek directeur van het Brussels Jazz Orchestra en doceert aan het LUCA School of arts department van het Lemmensinstituut in Leuven saxofoonjazz, ensemblespel, bigband en arrangement. Naast de altsaxofoon bespeelt hij ook de sopraansaxofoon en de dwarsfluit. Frank Vaganée won verschillende prijzen, waaronder ook een oscar voor zijn muziekbijdrage aan de film “the Artist”.

Clara Cleymans is een actrice die in 2010 doorbrak bij het grote publiek. We kennen haar uit de reeks “Dag en Nacht” en uit “Thuis”, ook kennen we haar van haar imitaties in “tegen de sterren op” en haar rol in “Code 37”. Op 25 februari 2011 werd ze door de Vlaamse Televisie Academie bekroond met de “Rijzende ster 2010” tijdens de Vlaamse Televisie Sterren. Wij zijn heel trots om je te verwelkomen op dit fantastisch concert !

Tijdstip 15.00 uur Toegang € 5 (met toegangskaart een gratis consumptie te verkrijgen tijdens de pauze), IveBiCA biedt u na het concert een receptie aan. Kaarten online te bestellen

Locatie

Depot Deluxe, Nijverheidsstraat 27, 2620 Hemiksem