Menu
Naar de lijst

De sneeuwman – De eilandverkaveling (5+)

Van 12/12/2015 tot 12/12/2015

De sneeuwman – De eilandverkaveling (5+) (zaterdag 12 december 2015)

Het was een koude, koude winternacht. Sneeuw dwarrelde uit de lucht, eerst heel fijntjes, maar al gauw vielen er dikke vlokken op de grond.

Op zo’n koude winterdag vertellen Fleur en Valentijn het verhaal van de sneeuwman. Het verhaal over het fijnste sneeuwavontuur en de liefste sjaal van de wereld. Hij met woorden, zij met muziek. Fleur vindt dat er al genoeg woorden op de wereld zijn. En iedereen zit knus bij elkaar om lekker warm te blijven. Maar ook om nog beter te kunnen luisteren.

‘De Sneeuwman’ is een prachtig eenvoudig verhaal, gebaseerd op het prentenboek van Raymond Briggs. Het doet je verdwijnen in een luchtbel van fantasie en geeft koude winterdagen iets gezelligs.

Muziek en verhaal brengen de magie, je fantasie doet de rest. Dit is luistertheater voor jong en oud en voor al wie graag luistert.

tekst & muziek: Howard Blake & Elke Janssen | piano: Axelle Kennes | spel: Ward Bal vertaling: De Eilandverkaveling | coaching: Elke Janssen & Frederik Tilkin productie: De Eilandverkaveling, onder licentie van The Music Sales Group

Tijdstip: 14 uur Toegang: € 9 / € 6 (-18 j) / € 2 korting leden Gezinsbond 

Info & inschrijvingen: bibliotheek of cultuurdienst 

Organisatie: IveBiC Hemiksem-Schelle en Cultuurraad Hemiksem-Schelle

Locatie

Administratief Centrum, Sint-Bernardusabij 1 (Scheldezaal), Hemiksem