Menu
Naar de lijst

Concert : A Celtic night out with “The Cannons”

Van 16/12/2016 tot 16/12/2016

Sean Cannon, zanger van de iconische Ierse groep The Dubliners, vormt al een aantal jaren samen met zijn twee zonen James en Robert een trio dat zich The Cannons noemt.

Beide zonen kregen muziek met de paplepel ingegeven en samen met hun vader brengen ze een bijzonder aanstekelijke mix van folk en country.

Sean is inmiddels de zeven kruisjes gepasseerd, maar hij denkt er niet aan om te stoppen met muziek. Hij verdiende zijn sporen dubbel en dik met The Dubliners (nu The Dublin Legends) en die groep is dan ook een deel van zijn leven geworden. Als Sean Cannon niet met The Dublin Legends op tournee is, probeert het trio zoveel mogelijk samen te spelen.

Zij geven de voorkeur aan concerten in kleinere, gezellige zalen waarin de interactie met het publiek groot en de sfeer intens is.

Bij hun optreden leiden The Cannons ons door de schatkamer van het Keltische folkrepertoire met omwegen langs het countrypad.

Be ready for a Celtic night out !

Tijdstip: 20 uur Toegang VVK : € 13 / € 11 (-26 j / leerlingen en leerkrachten Academie Hemiksem-Schelle-Niel)
Toegang kassa: € 15 / € 13 (-26 j / leerlingen en leerkrachten Academie Hemiksem-Schelle-Niel)
Info & tickets: Cultuurdienst, Fabiolalaan 55, Schelle (cultuur@ivebic.be of 03 871 98 24) en bibliotheek, Heuvelstraat 111-117, Hemiksem (03 288 27 40)

Locatie

Sint-Bernardusabdij, Hemiksem