Menu
Naar de lijst

Comedy Night met Michael Van Peel

Van 20/11/2016 tot 20/11/2016

UITVERKOCHT! Comedy Night met Michael Van Peel

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de vrijetijdsdienst een try-out optreden van een comedy-persoonlijkheid. Eerder kregen we reeds Bart Cannaerts, Henk Rijckaert, Thomas Smith en Nigel Williams over de vloer. Dit jaar is het de beurt aan Michael Van Peel!

Van Peel komt naar Hemiksem voor een try-out van “Van Peel overleeft 2016”! De eindejaarsconference van Michael Van Peel, intussen een vaste waarde op radio, televisie en in het theater nu dus een eerste keer in Hemiksem!

2016. Het beleg van Europa. België wordt ruw wakker geschud. Binnen regeert de angst. Door de kieren van een ijzeren gordijn gluurt de priemende blik van Vladimir Poetin naar binnen. Horden vluchtelingen belegeren het Europese Fort. Erdogan snelt galopperend ter hulp, onze ridder op het witte paard, van Troje. Alleen binnenskamers in de Wetstraat knappert gezellig het haardvuur. Business as usual. Of, wacht even… Wie heeft er die achterdeur laten openstaan?!

Wees er op tijd bij want -ook naar jaarlijkse traditie- vliegen de tickets de deur uit en zijn de plaatsen beperkt. Tickets kosten slechts € 5.

Verkooppunten: - Vrijetijdsdienst Hemiksem, Bibliotheek, Q8 Hemiksem. Meer info via de vrijetijdsdienst: lotte@hemiksem.be

Zondag 20 november 2016 Depot Deluxe deuren openen 19.30 u.

Locatie

Depot Deluxe Nijverheidsstraat 27 deuren openen 19.30 u.