Menu
Naar de lijst

Comedy Night

Van 21/11/2021 tot 21/11/2021

Ook dit jaar komt er een veelzijdige komiek op bezoek op onze Comedy Night in Hemiksem. Bert Gabriëls mag het lijstje van straffe namen dat op ons podium heeft gestaan vervoegen. We kregen immers al Michael Van Peel, Jens Dendoncker, Bart Cannaerts, Kamal Kharmach, Henk Rijckaert, Jeron Dewulf, Nigel Williams, Bas Birker en Thomas Smith over de vloer.

Bert Gabriëls: try-out eindejaarsconference 2021 Na het succes van de #Eindejaars 2019, gaat Bert Gabriëls verder op het elan met een nieuwe #Eindejaars. Maar deze keer nog slimmer, grappiger en scherper dan de vorige. Het zal een bijzondere conférence worden zoals je er nog nooit één hebt gezien, want het was een jaar zoals we er nog nooit één hebben meegemaakt. Het zal een show zijn over ons. Over wat we hebben bijgeleerd. En over hoe we daar weer samen nog een keer goed mee kunnen lachen.

Bert Gabriëls is een van de hardst werkende en meest ervaren comedians van Vlaanderen. Hij maakte al tien theatershows waarmee hij door heel Vlaanderen en Nederland toerde. Hij werd bekend dankzij tv-programma’s als Comedy Casino, Scheire en de Schepping, Absurdistan, Advocaat van de duivel en natuurlijk Zonde van de Zendtijd.

“Gabriëls is een van de meest veelzijdige Vlaamse komieken.” − De Morgen “Bert Gabriëls scheert hoge toppen met zijn conférence” − De Morgen, 4 sterren "Een mooi evenwicht tussen bevrijdende humor en verhulde maatschappijkritiek" − De Standaard, 4 sterren

Tickets

Wees er op tijd bij want − ook naar jaarlijkse traditie − vliegen de tickets de deur uit en zijn de plaatsen beperkt. Tickets kosten slechts € 6. Bestel je tickets per mail of telefonisch via de vrijetijdsdienst: sim@hemiksem.be

We vragen iedereen om een mondmasker te dragen tenzij je eet of drinkt. Aan de ingang zal je Covid Safe Ticket gevraagd worden (papier of digitaal).

Locatie

Depot Deluxe Nijverheidsstraat 27 2620 Hemiksem