Menu
Naar de lijst

Aankomst van de Sint

Van 25/11/2023 tot 25/11/2023

Op zaterdag 25 november zal Sinterklaas onze mooie gemeente opnieuw bezoeken. Om 13 uur meert hij samen met zijn trouwe helpers aan het Callebeekveer aan. Jeuk Meespeeltheater warmt de kinderen er alvast muzikaal op. Vervolgens zullen de Sint en zijn gevolg in stoet en per koets doorheen de gemeente trekken. 

Je kan hem zien op weg door de Callebeekstraat, Antwerpse Steenweg, Lindelei, Karel De Backerstraat, D. Coppenslaan, Kerkstraat, U.N.O.-laan, Rubenslaan, Rode Kruisplein, Van Dycklaan, U.N.O.-laan, Beukenlaan, Acacialaan, Parklaan, Bouwerijstraat, Atletiekstraat, Europalaan, Bouwerijstraat, Abdijstraat en Nijverheidsstraat. De Sint eindigt zijn stoet doorheen Hemiksem aan Depot Deluxe. Hij last een pauze in aan het speeltuintje aan het Rode Kruisplein en aan de sporthal. Jeuk Meespeeltheater zal ook hier zorgen voor entertainment en muziek.

 Zoals steeds hopen we jullie langs het parcours te mogen ontmoeten. Aarzel niet om de bijzondere bezoekers toe te juichen. Wie weet valt er iets lekkers uit de lucht… Ben je een middenstander en wens je de intocht van Sinterklaas te sponsoren? Stuur dan een e-mail naar vrijetijd@hemiksem.be of bel het nummer 03 288 26 96.

Locatie

Callebeek veer Landbouwweg speeltuin Sporthal Atletiekstraat