Jobbeurs 2024

Droom jij van een job waarvoor je geen uren in de file moet staan? Hecht je net als wij veel belang aan een goede work-life balance? Wil je werken voor een bedrijf waarmee je een duurzame band kan opbouwen? Kortom, zoek je werk in eigen streek?

Kom dan op woensdag 24 april tussen 14 en 18 uur naar Depot Deluxe. Het lokaal bestuur van Hemiksem organiseert er een jobbeurs in samenwerking met VDAB. Ongeveer 20 plaatselijke bedrijven zullen zichzelf en hun vacatures voorstellen. Bovendien kan je op de jobbeurs meteen solliciteren. Wie weet wandel je zo wel naar buiten met een contract voor de job van je dromen.

Heb je nog vragen? We beantwoorden ze met veel plezier hieronder.

Wanneer en waar precies is de jobbeurs?

De jobbeurs vindt plaatst op woensdag 24 april van 14 tot 18 uur in Depot Deluxe, Nijverheidsstraat 27 in Hemiksem.

Wie is allemaal welkom?

Iedereen is welkom, of je nu voluit op zoek bent naar een nieuwe job of gewoon geĆÆnteresseerd bent in het bedrijfsleven van Hemiksem. Er zijn vacatures voor alle profielen, voor laag-, middel- en hooggeschoolden en voor alle leeftijden.

Moet ik mij inschrijven voor de beurs?
Werkzoekenden die een officiƫle uitnodiging kregen, kunnen zich via de VDAB inschrijven, maar zonder inschrijving ben je zeker ook welkom!

Is er kinderopvang?

Ja, er is gratis kinderopvang. Reserveer de opvang via huisvanhetkind@hemiksem.be.

Welke bedrijven zullen zeker aanwezig zijn?

Hier een overzicht van bedrijven die al zeker aanwezig zullen zijn :

SiebensSpoorbouwISVAGPetronasProvironBpostTRIXXO DienstenchequesTank Opslag VerbekeLamifilWolf Oil CorporationKBCDienstenhuisGroup FCoeckBesix Unitec. Ook het lokaal bestuur Hemiksem, maakbedrijf Vlotter en de VDAB zullen een stand hebben op de beurs.

Hoe kan ik nog andere vragen stellen?

Al je vragen in verband met de jobbeurs kan je stellen via organisatiebeheersing@hemiksem.be. Je krijgt zo snel mogelijk een antwoord.

Wij hopen intussen dat je 24 april hebt aangekruist in je agenda. Samen werk maken van duurzaam werk, dat is immers Helemaal Hemiksem.

Naar top